Vahvuuksia rivistöön

Viisi viikkoa on vierähtänyt siitä kun aloitin työt Joen Kone- ja rengaspalvelu Oy:ssä. 

Ensimmäisenä täytyy sanoa että on ollut hienoa liittyä tähän ammattilaisten joukkoon. Uudessa työpaikassani on paljon ohjelmia käytössä joita hyödynnetään tietojen ylläpidossa ja viikko-ohjelman järjestämisessä. Ollaan selkeästi ajantasalla tämän päivän menossa. Kaikella tällä pyritään loppujen lopuksi minimoimaan asiakkaan koneiden tuottamaton aika. Toimintoihin on ollut pakko sulautua vauhdilla koska hallilla tuntuu käyvän kova sutina, koneita liikkuu koko ajan sisään ja ulos ja puhelin soi. 
Olen yrittänyt uudessa työtehtävässäni aktiivisesti herätellä Pohjois-karjalaisia trukkien ja muidenkin koneiden omistajia ja käyttäjiä huollattamaan kalustoaan. Muutamissa kohteissa ollaan oltu kovastikin kiitollisia että joku lähestyy palvelujen muodossa. Kaluston huolto kun ei pyöri mielessä monellakaan näin kevään kiireiden keskellä. Kevät on monelle yritykselle sitä kiireisintä aikaa.
Yleensä se trukki ja sen huolto tulee siinä kohtaa vasta mieleen kun tavara pitäisi saada lähtemään pihasta ja nostokalustosta nousee savu! Monessa yrityksessä asiat ovat olleet kunnossa mutta monessa paikassa trukilla ajetaan niin pitkään kuin se sattuu kulloinkin toimimaan. Meidän teemoina huoltoja tarjotessa onkin olleet ennakointi, koneiden turvallinen ja tehokas työkunto. 
Nykyään on paljon erilaisia lisävarusteita joilla saadaan trukista turvallisempi ja juuri tehtävään työhön soveltuva. Joka tapauksessa varmaa on se että ennakoiva huolto on kokonaisuutena edullisempaa ja käytön kannalta paremmin hallinnassa kun huoltotyöt saadaan itse niveltää yrityksen tuotantoon tai muuhun toimintaan.
Useita huoltosopimuksia ja huoltoja on jo kätelty ja monia tullaan vielä sopimaan.
Uskon että tulevaisuudessa koneiden työkuntoon tullaan kiinnittämään enemmän huomiota. Yksi merkki tästä on huoltoleasing-koneiden ja kiinteiden huoltosopimusten lisääntyminen. Näin aikaa jää paremmin yritysten ydintoimintaan keskittymiseen. Työturvallisuus asioihin lisätään paineita myös viranomaisten suunnalta. Tämä on mielestäni hyvä asia.
Toivottavasti saamme juuri sinut asiakkaaksi ja voimme tehdä kalustostasi turvallisemman ja peremmin tuottavan.
PS. Jään tänään pariksi viikoksi lomalle ja palaan sorvin ääreen taas heinäkuun alusta.


Joen Kone- ja Rengaspalvelu
Salpakatu 12
80100 JOENSUU
Jukka Malinen
p.+358400313666